Dipercayai

Passo

appstorize
14.05MB
Muat Turun
Muat Turun Stor 500 - 3k
Versi 1.15.0 2 minggu yang lalu

Perihalan bagi Passo

Maça gitmek artık çok daha kolay!

Passo uygulaması ile dakikalar içerisinde Passolig Kart başvurunu yapabilir, maç biletini kart başvurunu bitirir bitirmez alabilirsin.

Maça gitmeyeceksen biletini ya da kombineni başka bir Passolig Kart sahibine ücret ödemeden transfer edebilirsin.

Passolig Kartının e-bilet kullanım süresini uygulamadan takip ederek yenileyebilir ve farklı bir banka kartını kullanarak Passolig Kartına para yükleyebilirsin.

Fikstür bölümünden Süper Lig ve 1. Lig’in güncel sezonundaki tüm maçları görüntüleyebilir, puan durumuna erişebilirsin. Maçların canlı anlatımı, istatistikleri, kadro, diziliş bilgilerine anlık olarak ulaşabilir ve dilersen maçları takip ederek biletleri satışa çıktığında bildirim alabilirsin.

N Kolay ile Öde platformunu kullanarak QR kod ile masraf ödemeden para gönderebilir, anlaşmalı noktalarda kolay ve hızlı alışveriş deneyimi yaşayabilirsin. Üstelik bakiyen yeterli değilse Kolay Paketler ile 15 güne kadar faizsiz, ücretsiz ödeme imkanından da faydalanabilirsin. Ayrıca, sana özel tanımlanan QR kodu paylaşarak diğer Passolig Kart sahiplerinin kartına ücretsiz para transfer etmesini sağlayabilirsin.
Ia lebih mudah untuk pergi ke permainan!

Dengan aplikasi Passo, anda boleh memohon untuk Passolig Card dalam beberapa minit, anda boleh mendapatkan tiket perlawanan sebaik sahaja anda menyelesaikan permohonan itu.

Jika anda tidak pergi ke perlawanan, anda boleh memindahkan tiket atau kombinasi anda ke pemegang Kad Passolig lain tanpa bayaran.

Anda boleh mengemas kini tempoh penggunaan e-tiket Passolig Card dengan mengikuti aplikasi dan memuat naik wang ke Kad Passolig menggunakan kad bank yang berbeza.

Dari bahagian perlumbaan, anda boleh melihat semua perlawanan dalam musim Super Liga dan Liga 1 semasa, dan anda akan dapat mengakses kedudukan. Pertandingan langsung statistik, statistik, skuad, maklumat line up boleh dicapai dengan serta-merta dan ikut pertandingan jika anda ingin diberitahu apabila tiket dijual.

Menggunakan platform Pay dengan N Easy, anda boleh menghantar wang dengan kod QR tanpa kos, anda boleh mempunyai pengalaman membeli-belah yang mudah dan cepat di mata yang dirundingkan. Selain itu, jika baki tidak mencukupi, Pakej Mudah akan membolehkan anda mendapat manfaat daripada pembayaran percuma tanpa faedah sehingga 15 hari. Di samping itu, anda boleh berkongsi kod QR yang ditakrifkan khusus untuk anda, yang membolehkan pemegang Kad Passolig lain memindahkan wang percuma ke kad mereka.

Lihat lanjut

Penilaian Pengguna Stor untuk Passo

5
1
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Ulasan Stor pada Passo

Bahasa
Tiada ulasan tentang Passo, jadilah yang pertama!

Bendera Passo

trusted bendera
Berjalan dengan baik 0
needs licence bendera
Memerlukan lesen 0
fake bendera
Apl tiruan 0
virus bendera
Virus 0
appstorize avatar stor
appstorize Stor 21.83k 5.17M

APK maklumat tentang Passo

Versi APK 1.15.0
Keserasian Android 4.4+ (KitKat)


Muat turun Passo APK
Muat Turun